Om os

OM JVT

Vi har leveret totalløsninger til professionel vandbehandling til cateringbranchen, servicesektoren og industrien siden 2003.

Ved hjælp af vores mange års erfaring i branchen, guider vi dig til at vælge den rette løsning til netop din virksomhed.

Hos Jysk Vandteknik tilbyder vi desuden løsninger inden for drikkevandsgodkendte blødgøringsanlæg til private hjem, samt til totalløsninger i institutioner og på hoteller.

Vi er et familie-drevet firma med hjertet på rette sted, og vi sætter en særlig ære i at levere den bedste service og rådgivning. Vi vejleder dig grundigt og hjælper dig med at finde den rette løsning – uanset om det er til hjemmet eller til din virksomhed.

Vi leverer produkter fra blandt andet Filtech og Kinetico.

Læs mere om vores produkter her.

HVAD ER DER SKET?

Jysk Vandteknik blev stiftet af Niels Graversen d. 1. november 2003, hvor virksomheden udelukkende leverede service og flaskeskift inden for vandbehandling til catering og industri. Baggrunden for opstarten var 10 års erfaring fra branchen.

I 2009 rykkede Jysk Vandteknik ind i nyt firmadomicil i Løsning, og i samme ombæring byggede vi vores egen regenerationscentral, hvor vi nu selv regenererer vores egne anlæg. På samme tid startede vi så småt op med at skabe et forhandlernetværk rundt om i Danmark.

I 2016 blev det i Danmark lovligt at sælge og markedsføre drikkevandsgodkendte blødgøringsanlæg til privatpersoner, og vi blev forhandlere af EcoWaters DVGW-godkendte blødgøringsanlæg. Vores mangeårige erfaring inden for vandbehandling kommer alle vores kunder til gode, private som erhvervsdrivende.

I 2020 rykkede JVT i vores nuværende firmadomicil på Lundagervej i Løsning.

I 2023 kunne JVT fejre 20-års jubilæum.

I 2024 fusionerede JVT med søsterselskabet Simply Water Treatment (SWT), hvilket betyder, at vi nu også sælger blødgøringsanlæg uden strøm til private hjem.